Nieuws

23-24-25-26 mei 2019

17de Editie Jumping Sint-Niklaas 3-4-5-6 mei 2018

De Jumping Sint-Niklaas staat in 2018 opnieuw geprogrammeerd. Het is niet altijd een sinecure om een gepaste plaats op de drukke paardensportkalender te vinden. In 2018 organiseren we begin mei en zo ontlopen we meteen voor de jeugdigen onder ons de drukke examenperiode.

Een andere datum maar wel met hetzelfde concept. Vier dagen mooie sport in een uniek en verzorgd kader voor iedereen. In de jumpingpiste hebben we als orgelpunt uiteraard de zestiende editie van de Beker Oost- Vlaanderen maar we maken evenzeer ruimte voor andere liefhebbers van de paardensport met reeksen van 80cm tot en met 1m25, jonge paarden en ook de pony’s.

We zorgen naast de sport voor veel sfeer en gezelligheid met ondermeer een tweede editie van de “Ladies Night” op donderdagavond, “De Nacht van Het Wase Paard” op vrijdagavond en tijdens het weekend valt er altijd wel wat te beleven in en rond het tentendorp van Het Wase Paard.

Met name op zondag gooien we de deuren van onze verzorgde VIP-lounge open voor een unieke beleving. Dankzij jullie enthousiasme van de voorbije jaren zullen we in 2018 opteren voor een geheel aangepaste vip beleving om de gezelligste jumpingnamiddag nog aangenamer te maken.

Kortom, we zijn nu al in volle voorbereiding voor onze volgende editie en we hopen dat jullie er opnieuw bij zullen zijn.